icon-search
icon-search

Menjawab kerunsingan mengenai Pil Perancang untuk ibu menyusu.

Menjawab kerunsingan mengenai Pil Perancang untuk ibu menyusu.

Video ini adalah untuk menjawab kekeliruan mengenai PIL PERANCANG untuk IBU MENYUSU. OK yang ini agak panjang soalan dan jawapannya, sila tonton sampai habis 👌

Soalan : 

"Sebelum ni saya makan Noriday. Anak saya sekarang dah berumur 1 tahun 4 bulan. Nurse tukar ubat Oralcon dan bagitahu mungkin susu akan drop. Saya macam tak setuju tapi dia bagi juga katanya lagi selamat. Tapi saya takut susu akan drop.. Sebab anak masih kuat menyusu.. jadi saya tak makan Oralcon tu.. Saya beli Noriday di farmasi.. Persoalan saya adalah betul ke tindakan saya tu? Oralcon memang akan drop kan susu ke? Untuk info, suami pakai kondom juga. === 

Jawapan : Haaaaa kena tengokla video sampai habis supaya lebih faham ✅ Ini respon daripada Fieza Pharmacist #NextagePharmacy dari outlet #NilaiImpian 


Follow kami di TikTok!
https://www.tiktok.com/@nextagemedipharma

#hormon #estrogen #yasmin #noriday #breastfeeding #bf #menyusu #bayi #farmasiNextage #nextage #FarmasiKajang #FarmasiNilai



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping