icon-search
icon-search

CARA GUNA Nasal Spray yang betul

CARA GUNA Nasal Spray yang betul

H-FMSNHSWMAC50ML(7)-1145x600


Harini kami nak tunjuk macam mana nak bersihkan saluran hidung baby menggunakan nasal spray ✅

Dalam hidung kita ni ada banyak habuk masuk setiap hari. Ada juga sebahagiannya yang sering tersumbat dgn hingus setiap kali bangun tidur kan... Orang dewasa pun boleh juga bersihkan hidung guna cara ni..

So senang je nak, baringkan atau dudukkan bayi dan sembur menggunakan nasal spray #Sterimar ni, ikut mcm dalam video ni. Tak susah pun 🥰


Boleh cari spray ni di #NextagePharmacy berdekatan.

Atau order online di Shopee : https://shope.ee/9URymIWdz0 

Di TikTok Shop #FarmasiNextage pun ada : 

https://shop.tiktok.com/view/product/1729570357343259510?region=MY&locale=en

#FarmasiKajang #FarmasiNilai #Farmasi #Nextage #Pharmacy


Related products



Older post

Your cart is currently empty.
Continue shopping