• BELI ONLINE di TikTok Shop ada banyak VOUCHER!!! TEKAN SINI
icon-search
icon-search

CARA GUNA Nasal Spray yang betul

CARA GUNA Nasal Spray yang betul
Beli kat tiktokshop banyak voucher : 

https://shop.tiktok.com/view/product/1729514544501720950

H-FMSNHSWMAC50ML(7)-1145x600

Harini kami nak tunjuk macam mana nak bersihkan saluran hidung baby menggunakan nasal spray ✅ 

Dalam hidung kita ni ada banyak habuk masuk setiap hari. Ada juga sebahagiannya yang sering tersumbat dgn hingus setiap kali bangun tidur kan... Orang dewasa pun boleh juga bersihkan hidung guna cara ni..

So senang je nak, baringkan atau dudukkan bayi dan sembur menggunakan nasal spray #Sterimar ni, ikut mcm dalam video ni. Tak susah pun 🥰 Tengok video ni..

@nextagemedipharma Cara bersihkan saluran hidung baby menggunakan nasal spray ✅ Dalam hidung kita ni ada banyak habuk masuk setiap hari. Ada juga sebahagiannya yang sering tersumbat dgn hingus setiap kali bangun tidur kan... Orang dewasa pun boleh juga bersihkan hidung guna cara ni.. So senang je nak, baringkan atau dudukkan bayi dan sembur menggunakan nasal spray #Sterimar ni, ikut mcm dalam video ni. Tak susah pun 🥰 #sterimar #cuci #hidung #nasal #wash #seawater #nextagepharmacy #pharmacy #farmasi #learnontiktok ♬ original sound - Farmasi Nextage

beli di TikTok Shop #FarmasiNextage : 

https://shop.tiktok.com/view/product/1729514544501720950

#FarmasiKajang #FarmasiNilai #Farmasi #Nextage #Pharmacy #sterimar #nasal #spray


Related products



Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping